Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

MucOff Silicone shine

MucOff Silicone shine

Kód produktu: MO227
Cena: 345 vč. DPH
Dostupnost: Na dotaz
Počet:
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

MUC-OFF SILICON SHINE vykouzlí z Vašeho kola nebo motorky opět nový stroj!

Představujeme vám MUC-OFF SILICON SHINE, eleganci a ochranu ve spreji pro vaše jízdní kolo či motocykl. Vyvinutý speciálně pro kluzáky vidlic a přesto dokonalý  na lakované lesklé povrchy, tento silikonový sprej je váš vstupenka do lesklého světa vytrvalosti a krásy.

MUC-OFF SILICON SHINE je Vaším diplomem v oboru péče o jízdní kolo či motocykl. Vytvořený na bázi silikonu, který je znám svou vysokou odolností vůči vodě, UV záření a dalším nepříznivým vlivům, tento produkt je jako štít, který chrání vaše kolo nebo motocykl před všemi pohromami, ke kterým může dojít na cestách a tratích.

Navíc, tento sprej nerozežírá ani nezměkčuje gumové a plastové díly, takže můžete být klidní, že vaše kolo či motocykl bude v bezpečí. A pokud se vám líbí svěží vůně třešní, pak je MUC-OFF SILICON SHINE ten pravý produkt pro vás.


Naše slova ale nemusíte brát jen tak na lehkou váhu. Představujeme vám 5 hlavních důvodů, proč si zakoupit MUC-OFF SILICON SHINE:

1. Vše v jednom: Tento produkt nejenže obnovuje barvy a lesk, ale také konzervuje a chrání vaše kolo či motocykl.
2. Snižuje tření: MUC-OFF SILICON SHINE dokáže snížit tření předních vidlic a zadních tlumičů, což zvyšuje vaši kontrolu nad vozidlem.
3. Ušetříte peníze: Díky tomu, že tento sprej usnadňuje a urychluje každé další mytí, ušetříte nejenom čas, ale i peníze.
4. Lesk bez skvrn: MUC-OFF SILICON SHINE je bezbarvý sprej, který nezanechává žádné skvrny. Po použití a rozleštění mikrovláknem zanechá dokonale lesklý a suchý povrch.
5. Ideální pro všechny části: Tento sprej je ideální pro použití na spodní části rámu, ráfky, vidlice, blatníky atd., které chrání před nabalováním bláta!


Nenechte vaše kolo či motocykl ztrácet svůj lesk a barvu. Investujte do MUC-OFF SILICON SHINE, a užívejte si každou jízdu s lesklým a chráněným vozidlem.


Preventivně působí vůči všudypřítomným nečistotám. Díky ošetření povrchů pomocí SILICON SHINE již nebude údržba v budoucnu tak složitá a zdlouhavá! Jeho popularita stále roste u milovníků off-roadů.


Vše v jednom - obnovuje & konzervuje & chrání.
Obnovuje barvy a sytost všech dílů
Zanechává blyštivý povrch na kovech, gumě a plastech.
Snižuje tření předních vidlic a zadních tlumičů.
Usnadňuje a urychluje každé další mytí (šetří tak Vaši peněženku...).
Bezbarvý, nezanechává skvrny, pouze svěží vůni třešní.
Bezpečný pro plasty, kov, gumu i karbon.
Snadná aplikace, zanechává dlouhodobý lesk.
Ideální pro použití na spodní části rámu, ráfky, vidlice, blatníky atd., které chrání před nabalováním bláta!


APLIKACE:

MUC-OFF SILICON SHINE je zcela bezpečný k lakovaným, chromovým, a kovovým partiím, ke karbonovým dílům a jiným kompozitům.


NÁVOD K POUŽITÍ:

Aplikace MUC-OFF SILICONE SHINE je velmi jednoduchá a rychlá.

Před použitím doporučujeme přípravek důkladně protřepat, aby došlo k aktivaci všech jeho složek.
Po mytí kola/motocyklu není třeba ošetřované části sušit nebo čekat na jejich uschnutí a je možné rovnou přistoupit k aplikaci spreje ještě na mokrý nebo vlhký povrch.
Po nastříkání nechte asi 30 sekund působit a poté vyleštěte suchou, čistou a měkkou utěrkou! SILICONE SHINE doporučujeme aplikovat především na dobře dostupné plastové, kovové nebo karbonové části. Pozor: Neaplikujte na brzdový systém!!!


 

Podobné produkty