Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

Fazua Ride 50 Trail Bundle

Fazua Ride 50 Trail Bundle

Kód produktu: AS-5003000501
Cena: 22 999 vč. DPH
Dostupnost: Na dotaz
Počet:
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

DRIVEPACK TRAIL & BOTTOM BRACKET G2  v balíčku za nabídkovou cenu
O 10 % vyšší výkon než jeho předchůdce
Optimalizovaná účinnost motoru a chlazení
Úspora hmotnosti 190 g
Optimalizované čištění a údržba
Reaktivnější reakce
Optimalizované řízení hluku při šlapání
Ochrana zástrček novým krytem
Nový design
Výroba v Mnichově
 

S balíčkem, který se skládá z Drivepack Trail a Bottom Bracket G2, můžete těžit ze všech vylepšení výkonu našeho upgradu. Nový balíček RIDE 50 TRAIL je zaměřen na všechny zákazníky, kteří mají aktuálně na svém elektrokole nainstalované komponenty našeho předchozího systému EVATION.

Zažijte ještě lepší zážitek z jízdy s Drivepack Trail, který byl speciálně vyvinut pro použití na horských kolech a šotolině, díky většímu výkonu a větší přirozenosti. Zvýšená účinnost motoru nového Drivepack Trail zajišťuje konzistentní dojezd baterie se silnějším výkonem motoru. Špičkový výkon 350 wattů odpovídá o 10 % vyššímu výkonu ve srovnání s jeho předchůdcem. Navíc  bylo vylepšeno chlazení motoru díky optimalizované konstrukci chladiče, zejména pro použití na horských kolech a šotolině. Pohon tedy podporuje spolehlivý i při vysokých teplotách. Drivepack, který je o 70 g lehčí, umožňuje ještě dynamičtější jízdní chování. Díky krytu USB bez použití nářadí lze systém připojit k softwaru FAZUA Toolbox jedním tahem a aktualizace firmwaru lze provádět bez námahy. Přizpůsobený design krytu usnadňuje čištění vnitřku mechaniky.

Nová spodní konzola G2 nabízí rychlejší a hladší odezvu hnacího systému díky o 67 % více zubů ve volnoběžce. Optimalizovaný management hluku a jemnější převodové poměry zajišťují příjemnější a přirozenější pocit z jízdy. Nová generace navíc dokázala ušetřit přes 120 g hmotnosti. Pro další zvýšení životnosti nyní kryt spodního držáku G2 chrání konektory před nečistotami a vlhkostí.

Nebezpečí! Aby byla zajištěna funkčnost  ,  ujistěte se  , že export dat   byl proveden pomocí softwaru FAZUA Toolbox před demontáží staré součásti. Po instalaci Bottom Bracket G2 lze data znovu importovat.

Instalace  spodního držáku G2 funguje stejným způsobem jako instalace spodního držáku.  Klikněte zde pro montážní video.

Montáž pouze kvalifikovaným personálem, jinak hrozí ztráta záruky!
Součástí dodávky není žádná baterie.

Balíček informací o produktu
rozsah dodávky 
1x Drivepack Trail, 1x spodní držák G2, 4x ozubené šrouby,
1x pojistný kroužek, 1x spodní držák G2 manuální,   1x  spodní držák G2 Cover***

***pouze s jedním převodníkem

kompatibilita JÍZDA 50
Číslo položky
AS-5003000501

Podobné produkty