Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

TREK Top Fuel 9.9 X0 AXS Gen 4 Axinite Flip

TREK Top Fuel 9.9 X0 AXS Gen 4 Axinite Flip

NOVINKA
Kód produktu: 5320418-5320422
Barva:
Cena: 236 990 vč. DPH
Varianta:
Počet:
Vyberte dostupnou variantu zboží.
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

Top Fuel 9.9 X0 AXS Gen 4 je velmi lehké a výkonné karbonové kolo na traily, které hravě vylétne na vrcholek kopce a vyřádí se na dlouhých singletracích. Toto špičkové kolo zaručuje potřebný výkon díky sadě odpružení RockShox Ultimate (120/130 mm) a bezdrátovému řazení SRAM X0 AXS pro hladké a snadné řazení i pod zatížením. Celkovou lehkost doplňují kola z karbonu.

Je pro vás vhodné, pokud…
Chcete nejlepší trailové kolo z karbonu, které zvládne all-mountain, je účinné při šlapání a osazené potřebnými komponenty. Nevadí vám trochu si připlatit za velmi přesné bezdrátové řazení SRAM X0 AXS a rozhodně se neobejdete bez aktualizované sady odpružení RockShox Ultimate.


Získáte toto vybavení
Rám z karbonu OCLV pro horská kola se spodním úchytem tlumiče a čtyřpolohovým prvkem Mino Link pro nastavení geometrie a pákového poměru odpružení. 130mm vidlice RockShox Pike Ultimate s pružinou DebonAir a tlumením Charger 3.1 RC2 a dále 120mm zadní zdvih tlumiče RockShox Deluxe Ultimate RCT. Bezdrátový pohon SRAM X0 AXS, čtyřpístkové hydraulické kotoučové brzdy SRAM Level Silver Stealth, teleskopická sedlovka RockShox Reverb AXS a karbonová kola Bontrager Line Pro 30 umožňující přechod na bezdušovou verzi.


 Proč si je zamilujete
1 - Kolo Top Fuel Gen 4 je neuvěřitelně lehké, nabízí vylepšený úložný prostor v rámu a lepší nastavitelnost pro různé typy jezdců i jízdy.
2 - Díky 120mm zadnímu a 130mm přednímu odpružení RockShox Ultimate je jízda vyvážená a zaručuje účinnost při stoupáních a hravost na sjezdech.
3 - Čtyřpolohový prvek Mino Link usnadňuje nastavení geometrie i pákového poměru podle způsobu a místa jízdy.
4 - Úložný prostor v rámu s vylepšeným systémem sáčku BITS usnadňuje převážení nářadí, duší i svačinek.
5 - Díky prostoru pro větší 140mm vidlice a tlumičům s delším zadním zdvihem až 130 mm a místu na velmi dlouhé teleskopické sedlovky lze kolo ještě víc přizpůsobit vlastním představám.


Na závěr
Pokud hledáte nejlepší all-mountain kolo z karbonu, pak rozhodně sáhněte po Top Fuel X0 AXS 9.9 Gen 4. Díky velmi lehkému rámu, karbonovým kolům a bezdrátovému řazení SRAM X0 z něj na nezpevněném povrchu dostanete žádaný výkon. Čtyřpolohový prvek Mino Link na spodním úchytu odpružení umožňuje nastavit geometrii i pákový poměr.


 

Barva:
Axinite Flip

Podobné produkty