Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

TREK Top Fuel 9.8 XT Gen 4 Matte Dark Web

TREK Top Fuel 9.8 XT Gen 4 Matte Dark Web

NOVINKA
Kód produktu: 5319662-5319666
Barva:
Cena: 170 990 vč. DPH
Varianta:
Počet:
Vyberte dostupnou variantu zboží.
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

Top Fuel 9.8 XT Gen 4 je lehké trailové kolo z karbonu, které hravě zvládá stoupání a vyřádí se při sjezdech. Díky 120mm/130mm odpružení RockShox, vidlici Pike Select+ a tlumiči Deluxe Ultimate na něm s jistotou přejedete všechny kořeny i kameny. Přesné řazení zaručuje 12rychlostní pohon Shimano XT.

Je pro vás vhodné, pokud…
Hledáte trailové kolo z karbonu, které je velmi lehké a zároveň dostatečně výkonné. Jezdíte rádi všude, od dlouhých horských stoupání, slalomů plných kořenů po rychlé XC singletracky, a chcete kolo, které hravě zvládne výšlapy a nezalekne se sjezdů. Lehkost karbonového rámu je pro vás důležitá a chcete hladké a zároveň přesné řazení v podobě pohonu Shimano XT.


Získáte toto vybavení
Rám z karbonu OCLV pro horská kola se spodním úchytem tlumiče a čtyřpolohovým prvkem Mino Link pro nastavení geometrie a pákového poměru odpružení. 130mm vidlice RockShox Pike Select+ s pružinou DebonAir a tlumením Charger 3.1 RC2 a dále 120mm zadní zdvih tlumiče RockShox Deluxe Ultimate RCT. 12rychlostní pohon Shimano XT, čtyřpístkové hydraulické brzdy Shimano XT, teleskopická sedlovka Bontrager Line a kola Bontrager Line Comp 30 umožňující přechod na bezdušovou verzi.


Proč si je zamilujete
1 - Kolo Top Fuel Gen 4 je neuvěřitelně lehké, nabízí vylepšený úložný prostor v rámu a lepší nastavitelnost pro různé typy jezdců i jízdy.
2 - Díky 120mm zadnímu a 130mm přednímu odpružení RockShox je jízda vyvážená a zaručuje účinnost při stoupáních a hravost na sjezdech.
3 - Čtyřpolohový prvek Mino Link usnadňuje nastavení geometrie i pákového poměru podle způsobu a místa jízdy.
4 - Úložný prostor v rámu s vylepšeným systémem sáčku BITS usnadňuje převážení nářadí, duší i svačinek.
5 - Díky prostoru pro větší 140mm vidlice a tlumičům s delším zadním zdvihem až 130 mm a místu na velmi dlouhé teleskopické sedlovky lze kolo ještě víc přizpůsobit vlastním představám.


Na závěr
Jestliže hledáte lehké trailové kolo z karbonu, které je hravé i schopné, pak určitě sáhněte po modelu Top Fuel 9.8 XT Gen 4. Lehoučký rám se čtyřpolohovým prvkem Mino Link na úchytu spodního odpružení umožňuje nastavit geometrii i pákový poměr. Dále získáte přesné řazení díky pohonu Shimano XT a parádní sadu odpružení RockShox.


 

Barva:
Matte Dark Web

Podobné produkty