Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

TREK Top Fuel 8 Gen 4 Matte Dark Web

TREK Top Fuel 8 Gen 4 Matte Dark Web

NOVINKA
Kód produktu: 5319323-5319327
Cena: 104 990 vč. DPH
Varianta:
Počet:
Vyberte dostupnou variantu zboží.
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

Top Fuel 8 Gen 4 je hbité trailové kolo z hliníku, které ideálně vyvažuje účinnost při rychlém stoupání a jistotu při sjezdech. Nabízí 130mm přední a 120mm zadní zdvih pro snadný přejezd kamenů i kořenů a účinné stoupání. Kolo je vyrobeno z hliníku Alpha Platinum, díky kterému ušetříte na cyklistické výlety. Má však aktualizované díly tam, kde na nich záleží, jako je např. 12rychlostní řazení Shimano XT a SLX a vidlice Fox Rhythm 34.

Je pro vás vhodné, pokud…
Chcete zcela odpružené kolo z hliníku, které je připravené řádit. Rádi vyrážíte na jakékoli jízdy od XC okruhů po all-mountain dobrodružství. Potřebujete k tomu lehké kolo, které je všestranné a nabízí jistotu. Oceňujete odolnost hliníku, ale chcete lepší díly, kde je to znát, jako je třeba řazení a odpružení.


Získáte toto vybavení
Rám z hliníku Alpha Platinum se spodním úchytem tlumiče a čtyřpolohovým prvkem Mino Link pro nastavení geometrie a pákového poměru odpružení. 130mm vidlice FOX Rhythm 34 se vzduchovou pružinou Float EVOL a tlumičem GRIP a dále 120mm zadní zdvih tlumiče FOX Performance Float s třípolohovým tlumením. Celek doplňuje 12rychlostní sada Shimano XT/SLX, hydraulické kotoučové brzdy, teleskopická sedlovka Bontrager Line a kola Bontrager Line Comp 30 umožňující přechod na bezdušovou verzi.


Proč si je zamilujete
1 - Díky lehoučkému rámu a všestranné geometrii je ideální pro všechny jezdce i různé trasy.
2 - Čtyřpolohový prvek Mino Link usnadňuje nastavení geometrie i pákového poměru podle způsobu a místa jízdy.
3 - Kolo kombinuje výhodnou cenu a výkon díky aktualizovaným komponentům a odolnému rámu z hliníku.
4 - Rám z hliníku Alpha Platinum je robustní a zároveň lehký. Nabízí vylepšený vnitřní úložný prostor pro snadný přístup k výbavě i svačinkám.
5 - Díky prostoru pro větší 140mm vidlice a tlumičům s delším zadním zdvihem až 130 mm a místu na velmi dlouhé teleskopické sedlovky lze kolo ještě víc přizpůsobit vlastním představám.


Na závěr
Kolo Top Fuel 8 Gen 4 je připraveno pořádně si zařádit při celodenních stoupáních i sjezdech přes kořeny. Vyvažuje funkčnost s účinností. Poskytuje dostatečný zdvih pro hladkou jízdu a zároveň zachovává účinnost šlapání. Toto kolo je díky odolnému rámu z hliníku a možnosti různých pozdějších vylepšení tam, kde to bude znát, jako je např. řazení Shimano XT/SLX, ideální kombinací ceny a funkcí.


 

Podobné produkty