Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

Rámový set Speed Concept Matte/Gloss Trek Black

Rámový set Speed Concept Matte/Gloss Trek Black

Kód produktu: 554991-554994
Cena: 98 490 vč. DPH
Varianta:
Počet:
Vyberte dostupnou variantu zboží.
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

Je to nejrychlejší triatlonové superkolo, jak dokazuje jeho výkon ve větrném tunelu. Osobní rekordy se mají bořit. A právě kolo Speed Concept vám umožní daného cíle dosáhnout, ať už se jedná o lepší etapový čas nebo rychlostní rekord. Speed Concept je snadno nastavitelný a je k dispozici v několika velikostech. Každý cyklista si tak může vybrat nejrychlejší kolo, které padne právě jemu. Upravte si ho přesně podle svých představ v rámci Project One.

Je pro vás vhodné, pokud…
Na dráze podáváte maximální výkon a chcete triatlonové kolo, které vás v tom podpoří.


Získáte toto vybavení
Lehký rám z karbonu OCLV řady 500, trubky Kammtail Virtual Foil (KVF) snižující odpor vzduchu, vidlice Speed Concept z celokarbonové fólie, integrovaný představec a integrovaná brzda Bontrager Speed Limit. K použití se středovým složením BB90. Zahrnuje brzdy, karbonová aerodynamická řídítka, sedlovku, integrovaný představec pro přímou montáž a hlavové složení.


Proč si je zamilujete
1 - Je to nejrychlejší triatlonové superkolo, jak dokazuje jeho výkon ve větrném tunelu.
2 - Osobní rekordy se mají bořit. A právě kolo Speed Concept vám umožní daného cíle dosáhnout, ať už se jedná o lepší etapový čas nebo rychlostní rekord.
3 - Speed Concept je snadno nastavitelný a je k dispozici v několika velikostech. Každý cyklista si tak může vybrat nejrychlejší kolo, které padne právě jemu.
4 - Upravte si ho podle vlastních představ v rámci Project One.


Na závěr
Pokročilá aerodynamika, nízká hmotnost a mnohem víc než pouhý rám. Zahrnuté díly vám poskytují podstatnou výhodu při sestavení vysněného triatlonového kola. Lze ho přizpůsobit zcela podle sebe v rámci Project One.


 

Rám:
Karbon OCLV řady 500, profil trubky KVF (Kammtail Virtual Foil), BB90, kompatibilní se Speed Fin, kompatibilní s DuoTrap, lze instalovat brašnu SC Draft Box 2 a SC Speed Box 2
Vidlice:
Celokarbonová fólie SC, integrované brzdy a představec
Maximální velikost pláště:
25 mm
Maximální rozměry převodníku:
1x: 46 zubů, 2x: 55/42
Sedlovka:
Velikost: M, L, XL Bontrager Speed Concept Race Lite, slitina, offset +/-20 mm, délka 335 mm, Velikost: S Bontrager Speed Concept Race Lite, slitina, offset +/-20 mm, délka 275 mm
Představec:
Velikost: M, L, XL Bontrager Speed Concept, přímá montáž, prohnutí 61 mm, dosah 110 mm, Velikost: S Bontrager Speed Concept, přímá montáž, prohnutí 69 mm, dosah 67 mm
Brzdy:
Integrované, Bontrager Speed Limit
Maximální rozměry kotouče:
Maximální velikosti kotoučů: 160 mm přední & zadní
Hmotnostní limit:
Kolo má maximální celkový hmotnostní limit 125 kg (kombinovaná hmotnost kola, jezdce a nákladu).
Barva:
Matte/Gloss Trek Black

Podobné produkty

Arrow
Arrow