Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

Rámový set Session AL Deep Dark Blue to Alpine Blue Fade

Rámový set Session AL Deep Dark Blue to Alpine Blue Fade

Kód produktu: 5288398-5288400
Cena: 90 990 vč. DPH
Varianta:
Počet:
Vyberte dostupnou variantu zboží.
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

Rámový set Session AL je parádním základem pro sestavu ideálního sjezdového kola. Díky novému designu odpružení s vysoko položeným čepem bude kolo mrštné, rychlé a držet na zemi i na těch nejnáročnějších jízdách. Jeho robustní slitinová konstrukce hravě zvládne drsné a technické traily.

Je pro vás vhodné, pokud…
Věnujete se sjezdu horských tras a tu a tam i závodíte. Užíváte si bleskově rychlých sjezdů a chcete masivní rámový DH set pro vysokou trakci, který si můžete osadit díly dle svých představ a sestavit si tak vysněné sjezdové kolo.


Získáte toto vybavení
Odolný slitinový rám, zadní zdvih 200 mm a pružinový tlumič Marzocchi Bomber. Hlavové složení FSA Orbit s nastavitelnými miskami s pevným úhlem. Lze použít s 29palcovými koly, s 27,5palcovými koly i s jejich kombinací 29palcového kola vpředu a 27,5palcového vzadu.


Proč si je zamilujete
1 - Nové odpružení s vysoko umístěným čepem a vloženou kladkou zlepšuje trakci, umožňuje větší rychlost a minimalizuje zpětný náraz do pedálů pro lepší stabilitu.
2 - Díky téměř žádnému zpětnému nárazu do pedálů drží kolo na povrchu jako přibité a při sjezdech a zejména pak skocích a dropech je krásně ovladatelné.
3 - Díky vysoko umístěnému čepu je dráha zadní osy účinnější, takže pojedete rychleji a kolo vám nebude drhnout o překážky.
4 - Pružinový tlumič Marzocchi zaručuje hladké odpružení s minimálním zadrháváním a spolehlivý výkon při dlouhých a náročných sjezdech.
5 - Náš nový systém velikostí DH kol není založen na výšce jezdce, ale na dosahu, který je tím nejdůležitějším faktorem při výběru skvěle padnoucího sjezdového kola.


Na závěr
Skvělý základ pro vysněné DH kolo. Nový design vysoce položeného čepu zlepšuje trakci, nabízí vyšší rychlost a téměř eliminuje zpětný náraz do pedálů.


 

Rám:
Hliník Alpha Platinum, hlavní čep ve vysoké poloze, vodicí kladka, integrovaná ochrana rámu, vnitřní nebo vnější vedení, hořčíkový kolébkový spoj, Mino Link, dvoušroubový úchyt ISCG 05, Activ
Tlumič:
Velikost: R3 Marzocchi Bomber, 500lb pružina, 250 mm x 72,5 mm, Velikost: R2 Marzocchi Bomber, 450lb pružina, 250 mm x 72,5 mm, Velikost: R1 Marzocchi Bomber, 400lb pružina, 250 mm x 72,5 mm
Max. kompatibilní zdvih vidlice:
200 mm
Zadní rychloupínák:
Pevná osa Bontrager Switch, odstranitelná páčka.
Maximální velikost pláště:
Rám: 29 x 2,50 palce, Vidlice: Viz výrobce
Maximální rozměry převodníku:
1x: 36 zubů
Hlavové složení:
FSA Orbit, zapouzdřené ložisko, horní 1-1/8 palce, spodní 1,5 palce (včetně nastavitelné geometrie pomocí zkosených objímek)
Maximální rozměry kotouče:
Maximální velikosti brzdových kotoučů: rám: 220 mm, vidlice: viz výrobce vidlice
Hmotnost:
R2 – 5,70 kg
Hmotnostní limit:
Kolo má maximální celkový hmotnostní limit 136 kg (kombinovaná hmotnost kola, jezdce a nákladu).

Podobné produkty

Arrow
Arrow