Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

Rámový set Domane SLR Gen 4 Deep Smoke

Rámový set Domane SLR Gen 4 Deep Smoke

Kód produktu: 5283442-5283449
Cena: 130 490 vč. DPH
Varianta:
Počet:
Vyberte dostupnou variantu zboží.
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

Rámový set Domane SLR Disc je vyroben z mimořádně lehkého karbonu OCLV řady 800 a má zadní prvek IsoSpeed, který tlumí nerovnosti terénu. Je určen k použití kotoučových brzd s úchytem Flat Mount, má vnitřní úložný prostor a zahrnuje hlavové složení, 12mm pevné osy a celokarbonovou vidlici Domane Disc. Má prostor až na 38mm pláště, díky nimž hravě zvládnete drsné silnice i nenáročný štěrk.

Je pro vás vhodné, pokud…
Stavíte si vytrvalostní silniční kolo svých snů se zaměřením na rychlost a pohodlí při dlouhých jízdách. Začínáte lehkým rámem Domane z karbonu OCLV, který vám to umožní.


Získáte toto vybavení
Mimořádně lehký a propracovaný rám z karbonu OCLV řady 800 se zadním prvkem IsoSpeed, vnitřní úložný prostor, vnitřní vedení lanek a úchyty na horní rámové trubce. Rámový set Domane SLR Disc je určen k použití kotoučových brzd s úchytem Flat Mount a zahrnuje hlavové složení, 12mm pevné osy a celokarbonovou vidlici Domane Disc.


Proč si je zamilujete
1 - Domane SLR Gen 4 má rám z karbonu OCLV řady 800 se zadním prvkem IsoSpeed pro hladkou, lehkou a velmi pohodlnou jízdu na jakékoli silnici.
2 - V praktickém vnitřním úložném prostoru lze převážet nářadí a vybavení. Úchyty na horní trubce dále umožňují připevnit brašnu na celodenní jízdy.
3 - Zadní IsoSpeed vyhlazuje únavné nerovnosti silnic, což zaručuje pohodlí při těch nejdelších a nejnáročnějších závodech.
4 - Zahrnuje víčko ložiska kompatibilní s představci Trek RCS. Už máte oblíbený představec? V pohodě. Tradiční víčko ložiska je k dispozici zvlášť.


Na závěr
Silniční závodní kolo zaměřené především na pohodlí je připraveno podávat trvalý výkon. Je vyroben z nesmírně lehkého karbonu OCLV řady 800 a navíc disponuje prvkem IsoSpeed, který tlumí vibrace drsných silnic a štěrku.


 

Rám:
Karbon OCLV řady 800, IsoSpeed, vnitřní úložný prostor, kónická hlavová trubka, vnitřní vedení lanek, držák řetězu 3S, úchyty na blatníky, kotouč s úchytem Flat Mount, pevná osa 142 x 12 mm
Vidlice:
Domane SLR karbon, kónický karbonový sloupek, vnitřní vedení brzdových lanek, úchyty na blatníky, kotouč s úchytem Flat Mount, karbonové patky, pevná osa 12 x 100 mm
Zadní rychloupínák:
Pevná osa Bontrager Switch, odstranitelná páčka.
Maximální velikost pláště:
38 mm bez blatníků, 35 mm s blatníky
Maximální rozměry převodníku:
1x: 48 zubů, 2x: 52/36
Maximální rozměry kotouče:
Maximální velikosti kotoučů: 160 mm přední & zadní
Hmotnost:
1193 g – 56 cm (pouze rám, lakovaný) 427 g (pouze vidlice, lakovaná)
Hmotnostní limit:
Kolo má maximální celkový hmotnostní limit 125 kg (kombinovaná hmotnost kola, jezdce a nákladu).

Podobné produkty

Arrow
Arrow