Basket
0
Comparison
0
Comparison
0
Contact +420 284 684 737

SP Bike Bundle II Universal Clamp

SP Bike Bundle II Universal Clamp

Kód produktu: 54437
Cena: 1 099 vč. DPH
Dostupnost: Na dotaz
Počet:
ShareSdílet s přáteli SendPoslat emailem
Přidat do oblíbených

Popis produktu:

Připevněte během vteřiny váš telefon na kolo díky SP BIKE BUNDLE II Universal Phone Clamp a užívejte si snadný přístup k aplikacím, playlistům a navigaci.

Tento set určený především pro milovníky cyklistiky obsahuje univerzální řešení téměř pro každý telefon v podobě nastavitelné svorky s integrovaným MicroRail zámkem a montážní prvek Universal Bike Mount, který jednoduše namontujete na řídítka nebo představec kola. SP Universal Bike Mount můžete použít dvě způsoby buď s polohovatelným ramenem nebo bez ramene jako nízkoprofilový držák.


1 - Montáž bez nářadí na kulové a i ploché profily
2 - Rameno na nastavení náklonu
3 - 2 možnosti montáže (A,B)
4 - Horizontální i vertikální orientace
5 - Univerzální řešení
6 - Obsah balení BIKE BUNDLE II UNIVERSAL PHONE CLAMP:

SP UNIVERSAL PHONE CLAMP- Praktické univerzální řešení od SP pro téměř jakýkoliv telefon (pro šíře telefonu od 58 - 85 mm). Bajonetový zámek je integrován do svorek, které bezpečně drží Váš telefon. Universal Phone Clamp lze uzamknout patentovaným mechanismem twist-to-lock v jakémkoliv SP držáku. Nastavení svorek je jednoduché. Stačí vytáhnout korunku na držáku, otáčením utáhnout svorky a zatlačit korunku zpět pro zajištění telefonu.

SP UNIVERSAL BIKE MOUNT- ze připevnit na jakékoliv řídítka nebo představec o průměru mezi 22 a 42 mm. Držák lze připevnit dvěma způsoby- s ramenem nebo bez ramene. U obou variant můžete využít horizontální i vertikální orientaci smartphonu. S naklonitelným ramenem můžete snadno upravit úhel a bez ramene oceníte nízký profil tohoto držáku. Stejně jako k našim dalším držákům svůj smartphone v SP Connect ™ pouzdře (nebo s Universal Interface) bezpečně uzamknete otáčením o 90°.

Podobné produkty

Arrow
Arrow